Kader Mahkumlarına Seçim Öncesi AF İstiyoruz

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Suçsuz oldukları halde veya çarptırıldıkları ceza, işledikleri suçtan daha ağır olan binlerce tutuklu cezaevi köşelerinde yeni yasadan faydalanabilme umuduyla söylenti halindeki affı sabırsızlıkla bekliyor. Tutuklu aileleri af söylentisi ile beraber cezaevlerinden çocuklarının,eşlerinin yada babalarının çıkmasını umud ederek bekliyor. Haber başlıkları var,açıklamalar var ancak devamı gelmiyor. Af ne zaman gerçekleşecek? aileler paramparça, bayramdan önce af umudu, gerçekleşmelidir. Af gerçekleşirse, binlerce dağılmış ve parçalanmış aile, gerçekten bayram yaşayacak ve huzur bulacaktır. Türk ceza kanunlarının işleyişi hakkında yorum yapamam, fakat parçalanmış aileleri gördükçe içim parçalanıyor. Suçsuz oldukları halde hapishane köşelerinde, gökyüzüne hasret,dört duvar arasında,temiz hava almaları imkansız olan gençleri düşününce yüreğinizin burkulacağını, uykularınızın kaçacağını düşünüyorum.Herkes bir şansı hakeder onlar da topluma,ailelerine,sosyal çevrelerine kazandırılmak istiyorlar.Pedofili,Cinsel İstismar,Terör hariç Genel Af veya Ceza indirimi istiyoruz.8 milyondan fazla mahkum,hükümlü yakınıyız.Sayımız azımsanamayacak kadar çok.Sayın Devlet Bahçeli bize umut oldu ancak devamı gelmedi,biz artık sonuca ulaşsın istiyoruz.

Bugün Bağdagül imzanı bekliyor!

Bağdagül Yeşilbağ bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: Kader Mahkumlarına Seçim Öncesi AF İstiyoruz». Bağdagül ve imza atan diğer 8 kişiye katıl.