Annem İçin Değer

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Bugün Müge Anlı'nın programında eminim ki hepimizi etkileyen bir olay yaşandı. 17 yaşında bir çocuk bir masum sırf annesini koruyabilmek için alkolik, sürekli kendilerine  şiddet uygulayan, hiç sevgi göstermeyen, baba kelimesinin zerresini haketmeyen bir "varlığı" (insan demek istemiyorum) kazayla öldürmüş. Eve silahla gelen ve annesini öldürmek isteyen babasına müdahale etmiş ve bu durum oluşmuş o an orda bulunan kişilerden herhangi birine o kurşun denk gelebilirdi. Bu kızımız olayı  itiraf ederken annem için değer diyor annem ölseydi bize kimse bakmazdı diyor. Şimdi vicdanlarınıza sesleniyorum bu kızcağız üniversiteye gitmek isteyen gelecek planlayan pırıl pırıl bir kız ve baba denen o yaratığın yaptıklarına karşı bilerek değil kazayla bu olay yaşanmış. Ceza almaması ya da mümkün olabilecek en az cezayı alması için yetkililere sesleniyor, elimizden gelen her şeyi yapabilmeyi istiyorum.