Üniversitelerimiz Bölünmesin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Yükseköğretim Kanunu ile Bazı Kanun ve KHK'lerde Değişiklik Yapan Kanun Tasarısı, TBMM Başkanlığına sunuldu. Tasarıyla ikisi vakıf olmak üzere 15 üniversite kuruluyor. İstanbul, Gazi, Karadeniz Teknik, İnönü, Selçuk ve Erciyes üniversitelerinin bazı bölümleri, yeni kurulacak üniversitelere bağlanıyor.

İstanbul'da kurulacak İstanbul İbni Sina Üniversitesine, İstanbul Üniversitesine ait Diş Hekimliği Fakültesi, Florence Nightingale Hemşirelik Fakültesi, Hasan Ali Yücel Eğitim Fakültesi, İletişim, İşletme, Orman, Sağlık Bilimleri, Spor Bilimleri ve Veteriner fakülteleri, adı Çapa Tıp Fakültesi olarak değiştirilecek İstanbul Tıp Fakültesi ile bazı meslek yüksekokulları bağlanacak.

Biz üniversite öğrencileri olarak yıllarımızı verip çalışıp kazandığımız üniversitemizin adlarının değişmesini, fakültelerinin bölünmesini, mevcut bütünlüğün bozulmasını istemiyoruz. Siz de bize destek olmak için lütfen kampanyaya destek verin.

Bugün Eylül imzanı bekliyor!

Eylül Büyüktunca bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: Üniversitelerimiz Bölünmesin». Eylül ve imza atan diğer 108 kişiye katıl.