Önlisans mezunları hak talep ediyor

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Bu ülkede Öğrenciler 2 yıl veya 4 yıllık Üniversite Okuyorlar. 2 Yıllık Üniversite bitirdim ve 12 Aylık Askerlik yapma hakkım var Neden 6 aylık yapmayayım. Bütün Önlisans Mezunları şu durumdadır okulları biter 4 yıllığa Örgün veya Açıköğretim olarak okurlar yada hiç okul okumazlar. örgün neysede açıköğretimdekiler okulu bitiremeden Askere gitmeye zorlanıyorlar.hem okuyup hem çalışmak zorunda olan insanlar var. iş yerleri Askerlik istiyor. Diplomamız var askerlik için bizi zorluyorlar ve 4 yıllık bitirmeden 6 aylık hakkımızı kaybettirip 12 ay'a çıkarıyolar. Bizde 6 ay Askerlik Yapıp Hayatımıza Mesleğimize Devam etmek istiyoruz. 1 senemiz gidiyor ve Önlisans mezunu olmanın bir avantajını istiyoruz. Aksi takdirde lisenin 6sı ve 7si olarak kalıyor. Bu bizi çok yıpratıyor. Esir düşüyoruz açıköğretime.

Bugün ONUR imzanı bekliyor!

ONUR YILMAZ bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan : Önlisans mezunları hak talep ediyor». ONUR ve imza atan diğer 367 kişiye katıl.