kastamonu millet vekili MURAT DEMİR 'in kabinede yer almasini İSTİYORUZ

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

sn murat DEMİR'in ak parti millet vekilliği boyunca memleketimiz kastamonuda aktif calismasi kastamonu halki tarafindan çok sevilmiş ve  taktirle karsilanmiştir.memleketimiz kastamonuya kazandirdiği şuan sayamayacagım kadar hizmetleri ve projeleri olmuştur, en onemlisi onu kastamonu halkina sevdiren ozelliginden biriside insanimiza tepen bakmamiş köylusuyle,esnafiyla,garbaniyla,bizzat ilgilenmiş,sorunlarini bizzat dinlemis her kesimle kucaklaşmiştir,,kastamonu insaninin yillardir bekledigi hizmetlere sn murat DEMİR sayesinde kavuşmustur,,, son seçimlerde 3. siradan vekillige aday gosterilmiş ve üzüntüyle soylemek durumundayim,vekilli kazanamamıştır..buradan yazarak sn murat DEMİR,vekilimizin çalişmalarini,hizmetlerini,hoşgönulluğunü anlatmamiz imkansiz,,, sn murat DEMİR'in kastamonu halki tarafindan nasil sevildigini ve takdir edildigini anlamak için kastamonulu olmak gerek.

Memleketimiz kastamonuya yapilan hizmetlerin ayni şekilde devam etmesi,ve yeni bir kastamonu yapmak için sn.murat DEMİR, vekilimizi yine sahada goremek istiyoruz ,, baskanlik kabinesinde gorevlendirilmesini bu mümkün değilse ,,hizmetleri ayni şekilde yürütebileceği bir görev verimisini istiyoruz

gereğinin yapilmasini arz ederiz

Bugün Sami imzanı bekliyor!

Sami Yumrukaya bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «cumhurbaşkanı: kastamonu millet vekili MURAT DEMİR 'in kabinede yer almasini İSTİYORUZ». Sami ve imza atan diğer 592 kişiye katıl.