İlahiyat fakültelerinde sınıflar Kız Erkek Ayrı olsun

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Dini bir eğitimin en temel başı dine uygun eğitim almaktır.. Dini hassasiyette zaafiyet gösterilerek din adamı hicbir şekilde yetiştirilemez.. Bu konuda öncülük eden ilahiyat fakültelerinde maalesef ciddi manada bir zaafiyet var.. Bu zaafiyette 4 yıl imam hatiplerde ayrı okullarda okuyan öğrencilerin üniversitelerde aynı sınıflara yerleştirilmesidir.. Bu konuda bir çok öğrenci muzdarip.. En temel örneği de hanım kardeşlerimizin Kur'an dersinde bile erkeklerle aynı sınıfta ders goruyor olmasıdır.. Hicbir hanım kardeşimiz bu konuda rahat değildir.. Maruzat ve arızi halleri bellidir.. Buna rağmen zorlanarak Kur'an okumak mecburiyetinde kalıyorlar.. Ve bunu bildikleri halde derslerini ayırmayan hocalarimiz da mevcut.. Ve birçok kişide bu karisik ilahiyat eğitiminden dolayı okulu bırakıyor ya da tercih etmiyor.. İlahiyat fakültelerinde her sınıfta 6 erkek 25 kadın oluyor.. Erkekler 5-6 tane sınıfa dagitilacagina tek bir sınıfta toplansa daha iyi bir eğitime vesile olur.. Bu hassasiyete Allah rızası için, Din ve diyanetin selameti için Yetkililerin özellikle cumhurbaşkanı ve diger bakanlarımızın hasasiyet gösterceklerini umuyor ve bu konuyu önem ile arz ediyoruz.. Din hassastır taviz verilerek elde edilip öğretilmez öğretimse de eksik kalır.. Mesuliyeti ağırdır..

Bugün Abdulmukim imzanı bekliyor!

Abdulmukim Dağ bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Cumhurbaşkanı: İlahiyat fakültelerinde sınıflar Kız Erkek Ayrı olsun». Abdulmukim ve imza atan diğer 205 kişiye katıl.