0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Mayıs 2008 de cezaevine girdim. Yarım kalan lise öğrenimimi cezaevinde tamamladım. 2015 yılında AÖF İşetme, 2017 yılında Adalet bölümünü onur öğrencisi olarak bitirdim. 2016/2.dönem de cezaevinden Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Staj Başlatma Sınavına girdim ve sınavı kazanarak staja başlamayı hakettim. Sınava Ceza ve Tevkif Evlerinin verdiği izinle girdim. Staja başlamak için yaptığım başvurular hükümlülerin eğitim genelgesinde bu stajla ilgili bir hüküm bulunmadığı için rededilmektedir ve staja başlıyamıyorum. Sınava girmeme müsade edenler şu anda staja başlama talebime kulaklarını kapatmaktalar. Halen Eskişehir Açık Cezaevinde kalan cezamı infaz etmekteyim.İlgili yönetmelik maddesinde yapılacak bir düzenlemeyle veya hukuki bir yorumla mağduriyetim ortadan kaldırılabilir.

Bugün MEHMET SİRRİ imzanı bekliyor!

MEHMET SİRRİ AYGÜN bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Cumhurbaşkanı: Eskişehir Açık Cezaevinde kalan Hükümlü Mehmet Sirri Aygün SMMM stajına başlasın.». MEHMET SİRRİ ve imza atan diğer 98 kişiye katıl.