Kampanya Kapatıldı

Başkan Dursun Özbek ve Yönetim Kurulu üyeleri acilen istifa etmelidir!

Bu kampanya 19 destekçi ulaştı

Sayın Cumhurbaşkanım;

Galatasaray camiası 5 asrı aşan eğitim, 112 yıllık spor ve şanlı mazisiyle gurur duyan milyonlarca taraftarıyla birlikte, tartışmasız olarak Türkiye'nin en büyük markası ve Dünya'ya açılan penceresidir.
Böylesine büyük ve güzide bir camianın, kesinlikle kulübü temsil ve yönetmekten aciz biri tarafından adeta kendi aile şirketleri gibi "idare edilmeye" çalışılması, milyonlarca Galatasaray taraftarını derinden üzmektedir.

Bugüne kadar kendisine defalarca "istifa etmenin de bir hizmet olduğu" hatırlatılmasına rağmen, kendisi inatla görevine devam etmekte ve camiayı maddi/manevi zarara uğratmaktadır.

Bizler, Türk sporuna gönül veren Galatasaray taraftarları olarak artık bu beceriksiz, basiretsiz ve çapsız başkan ve yönetim kurulunun görevlerinde kalıp kulübü daha da dibe batırmalarına göz yummak istemiyoruz!

Anlayamadığımız bir konu da, yakın bir süre önce skandal bir karara imza atıp, aleni Fetö üyesi olan bazı şahısları kulüpte tutma kararı alan Galatasaray genel kurul üyelerinin, bu konuda sessiz kalmalarıdır! Açıkçası bu "sessizlik" bizleri gelecek için daha da ümitsizliğe sevketmektedir. Bu sebeplerden dolayı konuya artık sizin el atmanızı ve Türkiye'nin en büyük marka değeri olan Galatasarayımızı bu "çapsız" isimlerden kurtarmanızı bekliyoruz!

Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde milyonlarca Galatasaray taraftarının bu haklı çığlığına kulak vereceğinizi ümid ediyoruz.

Fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür Galatasaray taraftarları...

Bugün Enes imzanı bekliyor!

Enes Kaptanoglu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Cumhurbaşkanı: Dursun Özbek ve Yönetim Kurulu derhal istifa etmelidir! Aksi takdirde kayyum atanmalıdır!». Enes ve imza atan diğer 18 kişiye katıl.