0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Merhabalar;

Enerji sektörü çalışanları olarak erken emeklilik için yaş haddi indirimi meslekte yıpranma payı almamız gerektiğini ben ve sayın meslektaşlarım düşünüyoruz. Enerji sektöründe çok tehlikeli işler yapıyoruz, sürekli bedenimiz yüksek gerilime ve ileride sağlık problemleri oluşturacak radyasyona maruz kalıyoruz. Emeklilik sartlarımız masa başında çalışanlarla aynı. Biz enerji sektörü çalışanları bu mesleği ilerleyen yaşlarda sağlıklı bi şekilde yapamayacagımızı düşünüyoruz. Emekliliği beklerken çalıştığımız firmalarda iş kazası geçirmek istemiyoruz. Enerji sektörü çalışanları olarak bir çok sektörden daha fazla risk taşıyoruz. Enerji sektörü çalışanları olarak hem kamu hem özel sektör erken emeklilik indiriminden bizimde faydalanmamız gerektiğini düşünüyoruz.

Gereğini bilgilerinize arz ederim.

Saygılarımla...

Bugün harun imzanı bekliyor!

harun Karadagoglu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «cumhurbaşkanı. başbakan. TBMM. milletvekilleri. bakanlar kurulu. : ENERJİ SEKTÖRÜ ÇALIŞANLARI İÇİN ERKEN EMEKLİLİK. YIPRANMA PAYI. KAMU VE ÖZEL KURUMLAR..». harun ve imza atan diğer 620 kişiye katıl.