0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Bu yıl özel kuvvetlerin dış kaynaktan alım yapmasıyla birçok kişi sınavı kazandı fakat intibak süresinde ayrılmak zorunda kaldı. Çünkü khk da ihraç ibaresi vardı ve bu ibareye göre bir eğitimden kalan kursiyer rütbesi sökülerek ihraç olacaktı ve sivilden tazminat ödeyecekti. Ayrıca kursiyerlere bu ibareye göre her an elenebileceklermiş gibi anlatıldı. Oysa okulda ilk gün kursiyerlere özel kuvvetlerde elenen kursiyer kara kuvvetlerde istihdam edilecek denilmisti sonrasında ise böyle birşey olmayacağı söylendi. Bu nedenle kursiyerlerin yarıdan fazlası kurstan kendi isteğiyle intibak süresinde ayrılmak zorunda kaldı. Çünkü kursiyerlere intibak süresinde ayrılan kursiyer tekrar Tsk da istihdam edilebilir denmişti. Fakat ayrılan kursiyerler milli savunma bakanlığına kanun hakkında şikayetçi oldu ve birdaha Tsk da istihdam edilemeyeceği bilgisi geldi.Bu yanlış kursiyerlere ait degildir. Kursiyerler yanlış bilgilendirme yüzünden ayrılmak zorunda kalmıştır. Özel kuvvetlerdeki ihraç ibaresi kalkmalıdır. Özel kuvvetlerde elenen kursiyer kara kuvvetlerinde istihdam edilmelidir. Kurstan bu ihraç ibaresi yüzünden ve yanlış yönlendirilme yüzünden kendi isteğiyle ayrılmak zorunda kalan kursiyerler eğitime iade edilmelidir. Çünkü bu kursiyerler bu kursu kazanabilmek için gecesini gündüzüne katmıştır ve kursa vatanı ve milleti için gerekirse canından vazgeçmek için gelmiştir. Fakat bir ibare yüzünden geri dönmek zorunda kalmıştır. Bu ibare kalkmalıdır çünkü bu ibaredeki tazminat degerini herkes göze alamaz ve ayrıca vatanı ve milleti için canından vazgecerek o kursa gelen kursiyer kursun yarısında elendiği zaman ya psikolojisi bozulur ya da çok sevdigi bu ülkeye düşman olur. Böyle bir kaosun oluşmaması için bu ibare kalkmalıdır ve magdur olup kendi isteğiyle ayrılmak zorunda kalan kursiyerler eğitime iade edilmelidir.Konuyla ilgili hakkaniyetle karar verilip gereğinin yapılmasını talep ediyoruz.

Bugün Bayram imzanı bekliyor!

Bayram Görgü bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Cumhurbaşkanı: Özel kuvvetlerdeki ihraç ibaresi kalksın ayrılan kursiyerler kursa iade edilsin.». Bayram ve imza atan diğer 36 kişiye katıl.