YUZDE 98 HALK MEMNUNİYETİ OLAN CENAZE İSLERİ PERSONELİNE KADRO İSTİYORUZ

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Öncelikle kampanyamizi destekleyen bütün sevenlerimize şükranlarımızı arz ederiz. Bizler cenaze hizmetleri çalışanları olarak insanlarımızın en açılı günlerinde yanlarında olmaktan dolayı buruk bir mutluluk içersinde üzerimize düşen görevi hakkıyla yerine getirebilmek için yaptığımız görevin bütün ecr-i mukafatini rabbimizden bekleyerek emek sarf eden insanlarız. Bizler ne bir ROBOT nede birer CENAZE MEMURU  olmamakla beraber ESLERİ EVLATLARİ AİLESİ olduğu halde sosyal yaşantısı YUZDE SİFİRA düşen çalışanlarız. Hal-i hazırda yapmış olduğumuz görevimizin memnuniyetini YUZ DE YUZ e ulaştırabilmek bu anlamda BİR MİLYON kadroya geçiş hakki kazanan kıymetli kardeşlerimizin arasında yer alabilmek gorevimizin sitresini hafifletebilmek ve Ailelerimize zaman ayırabilmek adına desteklerinizi bekliyoruz.

Bugün N imzanı bekliyor!

N A bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «CUMHUR BASKANİMİZ: YUZDE 98 HALK MEMNUNİYETİ OLAN CENAZE İSLERİ PERSONELİNE KADRO İSTİYORUZ». N ve imza atan diğer 51 kişiye katıl.