TÜRKİYE’NİN 3.BÜYÜK OVASINA SAHİP, 6 İL KOMŞ.MUŞ’A TIP FAKÜLTESİ AÇILMASINI İSTİYORUZ

Reasons for signing

Hasan Gokmen
1 year ago
Sağlığa ulaşım hepimizin hakkı. 450000 lik nüfusu, bingöl ve bitlis illerine olan yakınlığıyla 1000000 dan fazla kişinin faydalanacağı bir hizmet.

İleyna Emre
Bende bi öğrenciyim

eyup güler
Geç bile kaldı

cafer bingol
1 year ago
Muşumuz her nekadar siyasi olarak geri planda tutulsada millet vekillerimiz baskanlarimiz para yeme pesine olsalarda ihtiyacimiz var gelisim icin

Habib Yasin
1 year ago
İmzalıyorum çünkü Muş’un gelişmesi için olması gerekenlerden bir tanesi milletvekilleri bakanlar Muş için el ele verip Muş’a kazandırması ve Muş’un da bundan faydalanmasını istediğim için imzalıyorum

Öğün Taş
1 year ago
Bölgenin çoğrafi olarak merkezi ili MUŞ tur tüm illerin ortak yol güzergahı MUŞ ovasıdır bu sebeple TIP fakültesini istiyoruz

Harun Atmaca
500 bin nüfuslu bir ilin tabikide hakkıdır
Fakülte insan hayatı herşeyden önde gelir.

Muhammed Demirkol
1 year ago
İmzalıyorum çünkü buna acil ihtiyaç var

Eyüp Artan
1 year ago
Çünkü artık hastalarımızla birlikte artık başka şehirlerde sürünmek istemiyoruz

Adem Kansiray
1 year ago
Weil ich der Meinung bin, dass die Stadt Muş ein Forschungskrankenhaus nötig hat. Denn arme Menschen die nicht viel Geld haben, müssen wegen Behandlung in das nächste nahegelegenen Krankenhaus fahren, manchmal auch Tage oder Wochen dort übernachten. Weil sie kein Geld haben, übernachten sie auf den Stühlen oder vor dem Krankenhaus auf der Wiese.