0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Canakkale savaslarinda esir düşmüş fransaya getirilmis.vefat etmis kahraman türk askerleri..tesadüfen bir türk bayan tarafindan 10 sehit mezarligi bulunuyor.. ogünden bugüne fransanin carcassone sehrinde her yil canakkale haftasinda devlet töreni düzenlenmektedir..10 şehit mezarliği taşinacak diye mezar düzenlenmesi çalişmamizda kabul görmedi.ilaveten ayni yil ve günde tutsak esir düşmüş toplam sehitimiz 16 dir..yaa bu sehitlerimizide toren kapsamina alin yadaa türk derneklerine yazi gönderirseniz duyarli vatandaslar kültürümüze tarihimize sahip cikar..kisacasi 10 sehit carcassone 4 sehit sette..2 sehit lunel'de bulunmaktadir..bu rakamlarin disinda fransada sehitimiz yoktur..fransa şehitlerimizi tanimiş belgelemiş..bizlerde 6 sehitimizi taniyalim tüm resmi belgeleri devlet kurumlarina göndereli 3 yil oluyor..isteğimiz bu kadar sade her kesimi ilgilendiren bir çalismadir.mezar tasinacaksada diger 6 sehitimiz bu kapsama alinmasi gerekir..Sadece belgelenmis yerinde tespit edilmis bu şehit mezarlarinin taninmasi kabul görmesi gerekir..

Bugün ozgur imzanı bekliyor!

ozgur yalçın bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Cumhur başkanliği: FRANSADAKi 6 TÜRK ASKERINE ŞEHiTLERiNE SAHiP ÇIK..FRANSADA TOPLAM SEHIT SAYISI 10 DEGIL 16». ozgur ve imza atan diğer 355 kişiye katıl.