Esnaf ve Küçük Sanayicilere " Lütfen Az Nefes"

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Lütfen Az Nefes !

Küçük Sanayici , Esnaflar ve Serbest Meslek Mensupları olarak  ekonomik sorunlar içerisinde yaşamaya çalışıyoruz. Bir yandan da birikmiş vergi ,SGK , Bağ-kur primleri, Kredi Kartı ve Banka kredileri ile odalara olan borçların sarmalında nefes almaya çalışıyoruz. Bu güne kadar çıkan vergi barışı ve yapılandırmaların ağır şartları nedeni ile yararlanamayan biz daha az gelirli Esnaf ve sanayicilerin artık gidebilecekleri yapabilecekleri bir şey kalmadı nefes almakta zorlanıyoruz. Evimize ekmek götürememenin ezikliği ile üreticiliğimizi yeterince yerine getiremiyor, icralarla uğraşıyoruz.

Sayın devletimizden  üreticileriyle, tüccarlarıyla gerçekten  borçlarını ödeyebilecekleri geçmiş üzerine sünger çekici hayata yeni umutlarla heyecanla, başlayabilecekleri  şartları yaratacak yeni bir geçmişi temizleyici, faizsiz ve uzun vadeli , gerçek  BARIŞ  yasası hazırlayarak yürürlüğe koymalarını umutla ve büyük heyecanla bekliyor , bu “ Az Nefes Yasası” nın çıkartılmasını  devletimizden talep ediyoruz.

Lütfen az nefes.!