Türkiyede ata sporu horoz musabakaları yasal olmalıdır..

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

ülkemiz'de bir çok ata spor'u sayılan sporlarımız var ..

bu sporların ve hayvan güreşlerinin ülkemize yıllardır büyük gelirler elde edebileceğini ıspatlamış ,

• bunun yanısıra türkiye horoz derneklerinde yetişen hint horazları ülke diş'ı ihraç ettiği
  • hint horozları sayesinde  yüklü bir seviye"de ülkemize ekonomik katkı sağlamasına daima destek olmuştur  ayrıca ülke'de yasallaşması gerektiğine inandığım  ülke çıkarları , milli çıkarlarımız,  şahşi çıkarlarım haricin'de ben ve benim gibi bu işin adına  sanat ve tutkusuna aşk ile bağlanmışız  , hint aseel güreşleri ülkeye daha çok sıcak para akmasını  sağladığını ,ayrıca iş imkanları ,türist ve yabancı yatırımcıların göz bebeyi haline gelmesini sağlayarak yatırımcı ve türist sayısını'da artıracağı'na inanıyorum .. Hint horozu tutkunları ata sporumuz yok olması'na yasaklanması'na musaade etmelerini istemiyoruz bizler'de emek verip cocuklarımızdan ayrı tutmadığımız horozlarımızın kurallar, puan sistemi, hakem heyetleri tarafından devlet destekli güvenliğe ve yatırımlara ihtiyaç duyuyoruz ..  atalarımızdan gelen bu hint güreşi sanatı günümüz'de kuralları deyiştirildi...tuzukler hayvan haklarına uygun gerekçeler dahilinde güreştirmelerini istemekle en doğal hakka sahip olduğumuzu düşünüyorum bu durumda siz değerli duyarlı kardeşlerime kanpanyamızı imzalayarak desteğinizi esirgemeyeceğinize inaniyorum  .. paylaşın unutmayın bu kabul edilirse referandum kadar kesin yasallaşacak ve milli sporumuz ülkeler arası yarışmaları olan bir spor dalı  olacaktır .. Arkadaşlar yıllardır bizim yaptığımız bu işin resmi belgelerle uluslar arası yarışmalarda olmamız gerekirken hala aynı yerde kürekçekmemize dur demeliğiz bu ülkede devegüreşi yapanlarla at yarışları düzenleyip bahid oynatanlarla aynı imkanları sağladığımızın farkında olduğumuzu bildiğimiz halde hiçbir şey yapmadan susup izlemek emeğimize yapılan hakaretten başka bişey değildir..

Bugün Ismail imzanı bekliyor!

Ismail Işık bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Cumhur BAŞKANI sayın . Recep tayip erdoğan'a .: Türkiye'de ata spor'u horoz Dövüşleri yasal şartlar altında resmi kanunlar tarafından hakları korunmalı ve ağır şartlar altında mağdur olmadan dövüşlere müsaade edilmelidir..». Ismail ve imza atan diğer 147 kişiye katıl.