Kampanya Kapatıldı

Bu kampanya 135 destekçi ulaştı

Kardeşim ESAT BAYAR (22) kız kardeşinin Tugba bayarın kaçması sonucu kaçtıgı kişinin kapısına giderek kız kardeşiyle görüşmek ister fakat içeride bulunan kapıyı açmayan sevindik ailesine sinirlenir ve kapıyı tekmeler bagırır . bu gürültüden rahatsızlık duyan Acar soyisimli şahıslar Esat bayarla karşılıklı bagırışırlar 5 kardeş tahsin acar yakup acar münir acar murat acar ve faysal acar kardeşlerin hepsi birden Esat Bayara bıçak ve sopalarla inerler ve Esat Bayarı bıçaklayarak öldürürler. Kardeşler arasında menfaaüstlenir cinayeti yakup acar üstlenir.13 yıl 4 ay ceza alır .fakat itirazımiz üzerine karar istınaf mahkemesi tarafından bozuldu .şimdi sesimiz cumhurbaşkanı ve başbakana. Duyuralım bu ACAr  kardeşlerin müebbet almalarını saglayalım başka evlatların canlarına kıymasınlar dava hepimizin davası .

Bugün Saadet imzanı bekliyor!

Saadet Patlar bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Cumhur başkanı ve başbakan : Gürültu cinayetine kurban giden esat Bayarın katillerinin müebbet almalarını istiyoruz». Saadet ve imza atan diğer 134 kişiye katıl.