Cuma Namazı saatinde okullarda ders olmasın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Bu konu bizim ülkemizin genç nesillerin inançlı yetişmesi anlamında çok önemli...

Hep inançlı nesil ifadelerinin çok olduğu siyasette bu zor olmasa gerek.

Çocuklarımız Cumadan Namazdan bir haber yetişiyorlar Seçmeli din dersi gören çocuk beni cumaya göndermiyorlar diyor. Müdürün dünya görüşüne göre izinler imkanları üç beş kişiyi geçmiyor.

Cuma namazını sadece idarenin insiyatifine veya sadece yetişkin bireylere bırakmak dindar nesili yetiştirmek için çok hafif bir uygulamadır.

Şu anki uygulamalarda cuma saatinde ders oluyor ve İdareci uygun görürse sadece personel cumaya gidebiliyor. idarecinin olumlu veya olumsuz psikolojik baskısı görmezden geliniyor. Öğrenciler bu konuda zaten kaçak gibi cuma namazı kılabiliyor veya izin alamıyorlar. İsteyen gidebiliyor gibi kişilere bagli bir hak istemiyoruz. Bu hak toptan herkese her kuruma verilmelidir..

ÇÖZÜM ŞU: Cuma saatinde hiçbir şekilde ders olmaması. Sistemin ve derslerin ona göre ayarlanması. Çocuklarımızın sadece müfredat için kurban edilmemesi. Dininden Cumasindan uzak bir gençlik olmaması..

Saygılarımla.

Geleceğimiz Çocuklarımız inançlı yetişsin diyorsan HEMEN İMZALA KARDEŞİM

Mustafa KABLAN

Bugün Mustafa imzanı bekliyor!

Mustafa Kablan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Cuma Namazı saatinde okullarda ders olmasın». Mustafa ve imza atan diğer 79 kişiye katıl.