Cuma Namazı saatinde okullarda ders olmasın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Bu konu bizim ülkemizin genç nesillerin inançlı yetişmesi anlamında çok önemli...

Hep inançlı nesil ifadelerinin çok olduğu siyasette bu zor olmasa gerek.

Çocuklarımız Cumadan Namazdan bir haber yetişiyorlar Seçmeli din dersi gören çocuk beni cumaya göndermiyorlar diyor. Müdürün dünya görüşüne göre izinler imkanları üç beş kişiyi geçmiyor.

Cuma namazını sadece idarenin insiyatifine veya sadece yetişkin bireylere bırakmak dindar nesili yetiştirmek için çok hafif bir uygulamadır.

Şu anki uygulamalarda cuma saatinde ders oluyor ve İdareci uygun görürse sadece personel cumaya gidebiliyor. idarecinin olumlu veya olumsuz psikolojik baskısı görmezden geliniyor. Öğrenciler bu konuda zaten kaçak gibi cuma namazı kılabiliyor veya izin alamıyorlar. İsteyen gidebiliyor gibi kişilere bagli bir hak istemiyoruz. Bu hak toptan herkese her kuruma verilmelidir..

ÇÖZÜM ŞU: Cuma saatinde hiçbir şekilde ders olmaması. Sistemin ve derslerin ona göre ayarlanması. Çocuklarımızın sadece müfredat için kurban edilmemesi. Dininden Cumasindan uzak bir gençlik olmaması..

2016 da yapılan bu düzenleme Sorunun çözmek için çok yetersiz ve yönetici ve kişilerin insafina bırakılmış bir duzenlemedir

Detayli bilgi