За разработку и выпуск игры Knight of Honor 2

0 людей подписали. Следующая цель: 100

English|

Hello Dear studio Crytek Black Sea, in 2004, left the game Knights of Honor, this game received high praise from game publishers, paid off, in spite of a small budget, and most importantly get a powerful fan community. Was created and a lot of mods, thanks to the pious studio Crytek Black Sea and its creative staff that created an open and user-friendly game engine because of what fashion are created in a simple notepad! In the courtyard in 2017 13 years ago did not work any addon or continue. When fans of Total War almost every year receive a new version of the game or addon, we wipe tears, 13 years, 13 years and not a word about Knights of Honor 2! We ask the great and powerful studio Crytek Black Sea continued to create and develop a great game! We are ready to pre-order.

Български|

Здравейте, скъпо студио Crytek Black Sea. В 2004 година се издава една игра Knights of Honor. Играта се получи високи ревюта от издателите на игрите, изплаща себе си, въпреки малък бюджет, и най-важното, играта е получила голяма фен общността. Беше издадено много модове, благодаря на благочестиво студио Crytek Black Sea и неговите креативните работници, които са създали отворен и удобен гейм енджин, поради това модове се създават в notepade! Сега е 2017 година. Мина 13 години, но не е създаден нито адон, нито продължаване. Докато фенове на Total War почти всяка година получават нова версия на играта или допълнение към игра, ние плачем вече 13 години, и чакаме да се издадете Knights of Honor 2. Ние молим голямо и могъщо студио Crytek Black Sea да създаде и да изработи продължението на тази голяма игра!

Русский|

Здравствуйте глубокоуважаемая  студия Crytek Black Sea, в 2004 году вышла игра Knights of Honor эта игра получила высокие отзывы игровых издательств, окупила себя, не смотря на маленький бюджет, а самое главное получило мощное фан-сообщество. Было и создается много модов, благодаря благочестивой студии Crytek Black Sea и ее креативным сотрудникам которые создали открытый и удобный движок игры из-за чего моды создаются в простейших блокнотах!  На дворе 2017 год прошло 13 лет не вышло ни аддона, ни продолжения. Когда фанаты TotalWar чуть ли не каждый год получают либо новую версию игры,  либо дополнение к ней, мы утираем слезы, уже 13 лет, 13 лет и ни слова о Knights of Honor 2! Мы просим великую и могучую студию CrytekBlackSea создать и разработать продолжение великой игры!

Cегодня Егор рассчитывает на вас

Егор Черняев нуждается в вашей поддержке петиции «Crytek Black Sea: За разработку и выпуск игры Knight of Honor 2». Егор и 23 участника этой кампании рассчитывают на вас сегодня.