Crypto Gold Mağdurları olarak ödemelerimizi talep ediyoruz!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
Cryptogold ve tarafına Yunus Mutlu bu kampanyayı başlattı

Merhaba,

Bizler 2017 yılında ilk etapta Cryptogold sonrasında isim değiştirerek Kryptogold olan bir mining şirketinin sözde bitcoin üreten makinelerini kiralamak için en az 500$ dolar olmak üzere para yatırmış kişileriz. İlk zamanlarda çok fazla ilgilenilmesine rağmen sonra hiç bir gerekçe belirtilmeden birden bire bizleri bu işin içerisine sokan kişilerin ortadan kaybolmasi ile beraber mağdur olan insanlarız. Cryptogold ( Kryptogold ) hesaplarımız da şu anda bizlere verilen taahhütler yerine getirilmemektedir. Hesaplarımız da üretilen seçmiş olduğumuz dijital paralar yatirilmamakta. Ve Ayrıca şu anda hesaplarımız da bulunan dijital paraların ödemesi yapılmamaktadır. Bu konu ile ilgili şirketin Almanya ve Dubai de Bitson Management ve Edelmetalllhaus isimli iki ayrı şirketi bulunmaktadır. Biz mağdurların gereken ödemeleri alabilmesi için sesimizin duyurulmasina yardımcı olmanızı istiyoruz. Ve sizlerinde aracılığı ile Kryptogold mağdurlarına ulaşabilmek için bu kampanyayı imzalamanızı ve paylaşmanızı istiyoruz. Lütfen sesimiz olun ve bizlere yardımcı olun. Konu ile ilgili Dış İşleri Bakanlığımız dan da yardımcı olmalarını istiyoruz.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.