Counter-Strike: Global Offensive VAC BAN Hak Etmeyenleri Tekrar Denetlesinler!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

2 yıldır CS GO oynayan kuzenimin config ayarlarını bile default kullanıp el emeğiyle bir sürü rütbe kastığına şahidim. Hiç bir şekilde hile dosyası bile barındırmayan şahsi diz üstü bilgisayarından oynar. 06.07.2017 CS GO toplu ban operasyonuyla yanlış ve hiç de hak etmeyen oyunculara KUZENİM DAHİL VAC BAN atmışlardır. Emeğiyle kasıp gereksiz VAC BAN olanlar bu kampanyaya imzalarını bıraksınlar. Yanlış, gereksiz atılan VAC BAN ların kaldırılmasını istiyoruz. Gerekirse hesaplar tekrar denetime tabi olsunlar. BÖYLE VAC BAN SAÇMALIĞI OLMAZ. ARZ EDERİZ!

Remove unnecessary restrictions. The players who were raised with the skill were mistakenly thrown out of the game. Please correct this situation.

Bugün Patikli imzanı bekliyor!

Patikli Penguenler bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Counter-Strike: Global Offensive: Counter-Strike: Global Offensive VAC BAN Hak Etmeyenleri Tekrar Denetlesinler!». Patikli ve imza atan diğer 17 kişiye katıl.