“Cosmos”a soruşturma açılmasın!

Bilime sansür olmaz.

Cem Durak
4 years ago
Bu tamamen bilimsel bir belgesel olmakla beraber bilim karşıtı insanlar tarafından izlenmeden eleştirilerde bulunulduğunu düşünüyorum çünkü eğer izleselerdi böyle düşünmezlerdi.

Gülce diren Kıratli
4 years ago
Yahu biz neyi tartışıyoruz? Okurken utandım. Böyle bir durum için bile imza toplamak zorunda kalmak.. Ah benim güzel ülkem.

Sude Taş
4 years ago
Eğitimimizi yavaş yavaş bitiriyorsunuz, din adı altında yobazlaşıyoruz. Hayır,hayır,hayır!

Can Macellan
4 years ago
Cosmos belgesi,kesinlikle her bireyin izlemesi gereken bir belgeseldir.Ayrıca yalnızca evrenden değil; dünya üzerinde yaşamış Newton, Einstein,Galileo,Gauss gibi birçok bilim insanını,yaptıklarını anlatmaktadır.Bu açıdan önemlidir.

Ali Baba
Bilmemek cehalettir

Burcu ATLI
4 years ago
Dünya islama uygun yaratılmıştır. Cosmosa islama uygun degil demek Allahın yarattığı dünyayı begenmemektir.

Elif Toprak
4 years ago
Cosmos belgeselini son günlerde izlemeye başladım. Din ve bilim birbirini tamamlayan bütündür. Allah varlığını görebileceğimiz tefekkür edebileceğimiz bir neden sonuç üzerine kainatı yaratmıştır. Darvin ve evrim teorisi yaratılış teorisine karşı çıksa bile Enbiya suresinde evrenin yaradılışı hakkındaki betimlemeler canlılığın suda başlamasını doğrulamakta bu da evrim teorisiyle örtüşmektedir. Bir düşüncenin onaylamadığımız noktalarının olması onu tamamen yanlış kılmaz. Sorgulamadan sadece kabullenerek edilen iman sorgulayıp bir sivrisineğin mükemmelliğine şahit olarak edilen iman kadar insanla bütünleşemez. Hz. Musa'nın bile ölümden sonra yaşam hakkında kalbinin mutmain olması için mucizeye ihtiyaç duyduğundan bahseden Kuran bizim rehber kitabımızdır. İnsan yaradılış itibariyle duyduklarına ispat arayan bir canlıdır. Bu nedenle dünyanın evrenin mükemmelliğini ortaya koyan her bilgi aileleri tarafından ortalama islami bilgiye sahip olarak yetiştirilmiş bir gençte Allah'ın büyüklüğüne bir kez daha şahit olup İslami tatminiyetini arttırır. Sorguladıkça ibni sinalar yetişir. Müslümanlığa böyle ambargolar koyarak orta çağ yaşatmamalıyız.

Ozan Aslan
4 years ago
İnsanları aptallaştırıp kendilerine muhtaç bırakmaya çalışan zihniyetler her zaman karşısında bizi bulacak!

Hanife Demirel
Olumsuz birşey icermiyor