دانلود قسمت سوم فصل سوم سریال شهرزاد با بازی امیر جعفری

0 have signed. Let’s get to 100!

دانلود قسمت سوم فصل سوم سریال شهرزاد با بازی امیر جعفری, دانلود رایگان کامل قسمت 3 سه فصل 3 سریال شهرزاد با بازی امیر جعفری با لینک مستقیم راحت اسان کم حجم کیفیت بالا عالی, قسمت سوم 3 فصل سه 3 شهرزاد با بازی امیر جعفری سریال ایرانی جدید بدون تگ آرم تبلیغاتی نیاز به خرید اشتراک ویژه با بازی امیر جعفری

دانلود قسمت سوم فصل سوم شهرزاد

منزوی" برچسب‌ها: اشعار حسین منزوی، غزل 0 نظر | توسط: نیما پنج‌شنبه 20 اسفند‌ماه سال 1394 ساعت 08:51 ق.ظ به شب سلام به شب سلام که بی تو رفیق راه من است... "حسین منزوی" (شعر کامل در ادامه مطلب) ادامه مطلب برچسب‌ها: اشعار حسین منزوی، شعر شب 2 نظر | توسط: نیما یکشنبه 25 آبان‌ماه سال 1393 ساعت 07:59 ق.ظ بیا بر سر رنگ­ها نجنگیم بیا بر سر رنگ­ها نجنگیم آبی یا سفید در اگر تو بازش کنی رخنه­یی است در دیوارهای سنگ و پیشانی همسایه سنگ می­اندازد و گیلاس­ها در حوض خالی می­افتند سنگ­ها خواب کودک را به هم می­زنند کبوتر را می­پرانند اما سرانجام فرو می افتند ساعت از صدای هیچ زنگی نمی­هراسد و عشق ب

شهرزاد - Shahrzad نویسنده: حسن فتحی و نغمه ثمینی سال ساخت: 96 | پخش: 96 | پخش کننده: کول دانلود شمار بخش ها: 15 | تهیه‌ کننده: محمد امامی | کارگردان: حسن فتحی http://www.cooldownload.ir

خلاصه داستان قسمت سوم فصل 3 سریال شهرزاد ادامه داستان شهرزاد 2 است. در فصل سوم سناریو جذاب تر و تماشایی تر می شود و خبر احتمالی ازدواج دوباره شهرزاد و قباد می تواند باشد.

بازیگران قسمت سوم سریال شهرزاد 3 شهاب حسینی ، ترانه علیدوستی ، مصطفا زمانی ، پریناز ایزدیار، امیر جعفری ، گلاره عباسی، رضا کیانیان و...

زمان پخش قسمت سوم فصل سوم شهرزاد در شبکه نمایش خانگی زمستان 96.

امامی همچنین ادامه داد: بر اساس همین ایده بود که با سریال «شاهگوش» و آقای داود میرباقری َآشنا شدم. به نظر خودم آن زمان شروع کار خوبی داشتیم و سریال سنگینی را کار کردیم؛ آن هم با کارگردانی که در کارنامه‌اش «مختار» و «امام علی ع» را داشت. آن زمان برای آقای میرباقری هم فضای نمایش خانگی جدید بود، البته خوشبختانه ایشان به واسطه شناختی که از مخاطب دارند، در هر مدیومی با موفقیت حضور داشته‌اند.

دانلود قسمت سوم فصل سوم شهرزاد

Today: cool is counting on you

cool download needs your help with “cooldownload: دانلود قسمت سوم فصل سوم سریال شهرزاد با بازی امیر جعفری”. Join cool and 0 supporters today.