Декласифицирање записници од лидерските кај Претседателот

0 have signed. Let’s get to 500!


До

Господин Ѓорге Иванов,
Претседател на Република Македонија

Почитуван Претседателе Иванов

Во интерес на сите граѓани како носители на суверенитетот на Република Македонија и во интерес на Уставот на Република Македонија, бараме од вас да ги декласифицирате двата записници од лидерските средби од Јануари и Мај оваа година и истите да бидат достапни за јавноста.
Овој потег ќе ги расветли сите околности и ќе ја открие вистината околу сериозните индикации за нарушување на уставниот суверенитет на Македонија, како и можните непоправливи последици по идентитетот и достоинството на македонската нација.
Се почит,

Марина Ѓорѓијовска