Voor de onmiddellijke heropening van contactberoepen

Voor de onmiddellijke heropening van contactberoepen

0 a signé. Prochain objectif : 100 !
Quand elle atteindra 100 signatures, cette pétition aura plus de chance d'être inscrite comme pétition recommandée !
Pierine VANDE ZANDE a lancé cette pétition adressée à contact@premier.be et à

Dit is een petitie gericht aan het Belgisch overlegcomité om hen te vragen hun beslissing om de contactberoepen (niet-medisch) vanaf 27/03/2021 te sluiten, te herzien. Dit is geen oproep tot haat, maar eerder een oproep tot rede.

We hebben veel tijd en geld geïnvesteerd om te voldoen aan de normen die vereist waren voor de heropening op 1 maart 2021 om 4 weken later weer te moeten sluiten.
Ter herinnering: veel van deze zogenaamde contactberoepen hebben altijd zeer strikte hygiënemaatregelen gevolgd. Er werd geen verband gelegd tussen deze beroepen en de toename van het aantal besmettingen, aangezien de meeste gevallen werden waargenomen op scholen. Bij ons zijn de respectievelijke klanten voornamelijk tussen de 20 en 50 jaar oud.

Deze derde afsluiting zal niet alleen ernstige financiële gevolgen hebben, het is nog ernstiger voor ons psychisch welzijn. Sommige van mijn collega's staan ​​al op de rand van instorten. Ik vestig ook uw aandacht op het feit dat steeds meer opportunisten van deze situatie profiteren om thuisdiensten aan te bieden. Deze, die geen professionals zijn, respecteren geen hygiënemaatregelen of barrière-gebaren.

Hoewel sommige ondernemers tot 50 klanten tegelijk kunnen ontvangen, staan ​​we volledig stil, we verwelkomen slechts 1 tot 2 klanten per dag per serviceprovider. Waarom niet gewoon de regel van het maximum aantal personen per m2 toepassen? Dit zou ons in staat stellen om te werken, zelf al is het langzaam, het zou onze werklast aanzienlijk verlichten bij het volledig heropenen.

Om al deze ongemakken te voorkomen, vragen wij u vriendelijk uw beslissing te heroverwegen.

0 a signé. Prochain objectif : 100 !
Quand elle atteindra 100 signatures, cette pétition aura plus de chance d'être inscrite comme pétition recommandée !