Petition Closed

Places per a escoles de nens/nenes de Eixample Dret

This petition had 127 supporters


La manca de places per cursar segon cicle d'infantil P3, a una escola pública de Barcelona pel curs 2017/18 és evident, però lo del districte de Eixample es el més perjudicat.

Un total de 123 famílies s'han quedat sense plaça pels seus infants.

A la dreta de l'eixample ens hem quedat 37.

Ara les opcions de vacants són 6 places en una pública  (Per a 123) o anar a una concertada o privada.

Un any més, el departament d'ensenyament i el consorci d'educació de Bcn, mostren una desafortunada previsió de places o... potser ja els hi està bé, donat que d'aquesta manera s'omplen les escoles concertades i privades de la ciutat.

Tothom té dret a una educació pública i de qualitat al seu barri, sense haver-se de desplaçar sense el sobrecost de transport, acollida i vital en temps o pagar a una entitat privada o concertada. O això el qué prediquen. Lluitem per que es compleixi.

Fem pressió per crear tants "bolets"  (línies adicionals a les escoles) per donar resposta a la demanda actual, recordeu que per exemple l'escola Cartagena està per fer, té opcions i possibilitats per absorbir aquestes famílies, com la resta d'escoles de nova creació que es faran o s'han fet fa poc. 

Guanyem aquesta partida als de dalt (Departament d'ensenyament i al Consorci d'Educació de Barcelona).

En lengua castellana:

La falta de plazas para cursar el segundo ciclo de infantil P3, en una escuela pública de Barcelona para el curso 2017/18 es evidente, pero el distrito de Eixample es el más perjudicado.

Un total de 116 (seuo) familias se han quedado sin plaza para sus hijos.

En Eixample Dret nos hemos quedado sin colegio 37.

Ahora las opciones de vacantes son 6 (para 116 seuo) plazas en una pública de todo l'eixample o ir a una concertada o privada.

Un año más, el departament d'ensenyament i el consorci d'educació de Bcn, muestran una desafortunada previsión de plazas o... quizás ya les está bien, ya que de esta forma, llenan las escuelas concertadas y privadas de la ciudad.

Todo el mundo tiene derecho a una educación pública y de calidad en su entorno de proximidad, sin tener que desplazarse o pagar a entidades privadas o semiprivada. O eso predican. Luchemos porque así sea. 

Hagamos presión para crear tantos "bolets" (líneas adicionales e las escuelas) para dar respuesta a las necesidades actuales, recordad que por ejemplo la escuela Cartagena está por hacer, tiene opciones i posibilidades para absorber a las familias, como el resto de escuelas de nueva creación que se harán o se han hecho hace poco.

 Ganemos esta partida a los de arriba  (Departament d'ensenyament i al Consorci d'Educació de Barcelona).

 Today: marina is counting on you

marina barriendos needs your help with “Consorci d'Educació de Barcelona : Places per a escoles de nens/nenes de Eixample Dret”. Join marina and 126 supporters today.