Declaració del Parc Natural de Les Muntanyes o Diània//Aitana/Serrella-Aixortà / PuigCampana

0 personas han firmado. ¡Ayuda a conseguir 500!


Declarem Parc Natural el territori de les Muntanyes o Diània, afectat per l'especulació immobiliària al llarg de les darreres dècades, i convidem els habitants a sumar-se a aquest procés de vida.

Les Muntanyes han estat històricament un territori de gran valor natural i cultural dins del País Valencià. 

La declaració d'un gran parc natural de Les Muntanyes al mateix temps que garanteix la conservació del patrimoni cultural i natural, de manera conscient, així mateix, és el millor impuls possible per a l'economia sostenible del territori de les muntanyes i les seues comarques i habitants.

_____________________

Declaramos Parque Natural el territorio de las Montañas o Diània, afectado por la especulación inmobiliaria a lo largo de las últimas décadas, e invitamos los habitantes a sumarse a este proceso de vida.
Las Montañas han sido históricamente un territorio de gran valor natural y cultural dentro del País Valenciano.


La declaración de un gran parque natural de Las Montañas al mismo tiempo que garantiza la conservación del patrimonio cultural y natural, de manera consciente, así mismo, es el mejor impulso posible para la economía sostenible del territorio de las montañas y sus comarcas y habitantes.

 Hoy: Centre d'Estudis cuenta con tu ayuda

Centre d'Estudis Les Valls de la Serrella necesita tu ayuda con esta petición «Conselleria de Medi Ambient del Govern Valencià: Declaració del Parc Natural de Les Muntanyes o Diània//Aitana/Serrella-Aixortà/PuigCampana». Únete a Centre d'Estudis y 246 personas que ya han firmado.