Petición cerrada

Per l'Estabilització de Plantilles Docents transparent! Repetir vacant, sí, però el 2018

Esta petición ha conseguido 533 firmas


La Conselleria d'Educació s'ha ratificat en la seua voluntat d'aplicar a partir de les adjudicacions de juliol de 2017 la seua proposta d'estabilització de plantilles, en què els adjudicats amb vacant en juliol i primera adjudicació de setembre de 2016 (desplaçats, suprimits, en comissió de serveis, en pràctiques i interí) podran demanar repetir lloc al mateix centre el curs que ve.

Aquesta mesura suposa una alteració de l'ordre de borsa i de l'antiguitat del professorat ja que, com que es permet repetir, una persona que estiga per darrere d' una altra en la llista, ho podrà fer sense problemes i, per tant, eixe lloc no estarà disponible per a qui el vulga sol.licitar, tot i que estiga per davant en la borsa. Així, es produeix un agravi comparatiu i no pot fer servir la prioritat que ha guanyat legítimament. A més, no s'ha tingut en compte que el professorat va triar el passat juliol sense tenir la informació suficient sobre la seua vacant, ja que no sabia que eixe lloc podria durar més d'un any. No es poden canviar les regles a meitat de partida, i menys quan es tracta amb persones.

Demanem que el Pla d'Estabilització de Plantilles s'aplique a partir de les adjudicacions de juliol de 2018, amb transparència, quan tot el professorat disposa de tota la informació sobre les característiques de les vacants a les quals opta i que s'oferten tots els llocs disponibles en juliol d'aquest any, per tal que l'estabilització es produïsca de forma eficient.Hoy: Maria Ángeles cuenta con tu ayuda

Maria Ángeles Juanes necesita tu ayuda con esta petición «Conselleria d' Educació, Investigació, Cultura i Esport: Per l'Estabilització de Plantilles Docents transparent! Repetir vacant, sí, però el 2018». Únete a Maria Ángeles y 532 personas que ya han firmado.