Donem el curs per acabat! No al tercer trimestre, sí a propostes sense agobiar als infants

Donem el curs per acabat! No al tercer trimestre, sí a propostes sense agobiar als infants

Creada
1 de abril de 2020
Firmas: 6086Próximo objetivo: 7500
Apoyar ahora

Por qué es importante esta petición

Iniciada por Mercè López Marín

ESCOLA VIRTUAL? ��
La veritat es q tot plegat es surrealista i no puc aguantar més perquè em sembla què més què endavant anem enrere. I estic segura que la majoria pensa igual i sinó es que no creu en una escola competencial i inclusiva que ha d'atendre a cada infant segons les seves necessitats.
Per començar he de dir que per a mí el curs està acabat. Q no passa res. Q es un curs més curt com algun altre cop a la història també va passar. Que sembla que no tenim ni idea de què estem en una PANDEMIA què fins hi tot les persones més grans del món 112 anys, no han vist mai. I què "només" amb això en tenim prou.
Les notes no compten fins a 3r de la ESO un altre dada important. I es pitjor voler fer una "chapuza" què tancar amb 7 mesos de curs.
Que l'entrevista a la ràdio del Sr. Bargalló em va encantar en la part què va dir què a l'alumnat amb diversitat funcional no es podria arribar. Aquest senyor està creant una utopia. Perquè una cosa son les noves tecnologies com a recurs i un altre com a única eina sense haver-se fet mai. En una eecola pensada per molts i moltes professionals d'un altre manera. Una escola q sense apropar-se a l'infant no treballa, on la interacció física es esencial. Una escola 21, una escola viva, una escola per competències. I ara sembla què molts i moltes estigueu en una competició a veure qui troba més coses brillants o recursos o programes, plataformes per dir uf sóc un/a crack! Ningú veu les barreres q això comporta? Vaig a enumerar algunes:
- Alumnat amb diversitat funcional.
- Alumnat sense mitjans per fer-ho.
-Alumnat amb motxilles importants familiars q ningú té ni idea.
-Alumnat confinat per una pandèmia ofegat per nous continguts per un mes i mig?
-Famílies q no son mestres i a sobre tele treballant o anant a la feina i a que a sobre del pes què tenen a sobre, més la situació, més la canalla 24 hores només li falta això.
-Famílies què han perdut a algú o el tenen a l'hospital.
-Mestres q no tenen ni idea d'ordinador i no passa res perquè no ens hem de mirar només el melic.
-Dades personals del professorat a la merda perquè ens hem de comunicar com sigui i 24 hores es clar, perquè a veure com expliquem els dubtes infant per infant.
-Una escola infantil què per a mi es exploració, descobriment, relacions socials... I ara q faran via online i q serà el o la que estarà amb cadascun d'ells?
-I la part emocional?
-I a veure com s'avalua sense ser-hi!
I em deixo coses fijo! I mentre un sr Bargalló q un dia diu una cosa i al dia següent un altre i s'estimen dates, i com poden dir dates sense preguntar al CORONAVIRUS? Perquè també alucino. Algú creu q s'acaba tot el dia 11? Doncs no. I creu el sr Bargalló què després sortirem com si res i marxarem tots i totes de vacances arreu del mon sense vacunes i aglomerant-nos? Els jocs olímpics són a l'agost i s'han cancelat. Imagineu la resta! Qui cregui en aquesta forma d'educar excloent i gens competencial de bones a primeres es q no veu la importància de l'escola física, de tot el què comporta. Fins hi tots els infants no paren de dir les ganes q tenen de veure a les seves amistats. Un lloc com l'escola no està a l'ordinador. Fins hi tot als adults, al menys a mi, ens agrada més fer cursos presencials què online. A partir d'aquí... A veure què diu el Conseller després de "vacances". En serio li hem de donar nosaltres la solució? No hi ha ningú al Departament amb LÒGICA? Perquè deu ni do com es veu tot des del balcó!
No ens volen donar la intensiva i ara de sobte som escoles virtuals! Quina passada!

Apoyar ahora
Firmas: 6086Próximo objetivo: 7500
Apoyar ahora