Petición cerrada

Conselleria d'Educació de les Illes Balears: Que la Conselleria d'Educació solucioni les demandes dels docents

Esta petición ha conseguido 27.064 firmas


Els/les que signem volem manifestar el nostre suport a les reivindicacions que han portat als i les docents de les Illes Balears a la vaga indefinida, i sol·licitem a la Conselleria d’educació que negociï sense condicions prèvies, per solucionar un problema que ens afecta a totes i a tots.

Motius per signar:
El Govern de les Illes Balears i de l’Estat Espanyol vol acabar amb l’educació com a servei públic de qualitat. Pretén que només puguin fer estudis de qualitat els i les que tinguin doblers per pagar-los.
El Govern de les Illes Balears ha reduït brutalment el pressupost en educació. La reducció es veu reflectida amb:


▪ Menys professorat de suport, més alumnes dins l’aula, fa que no es pugui atendre a l’alumnat de manera individualitzada, baixa la qualitat d’ensenyament i augmenta el fracàs escolar.
▪ No es concedeixen beques de transport i menjador efectives.
▪ No es destina cap tipus de subvenció a les associacions de Mares i Pares d’alumnat.
▪ Menys doblers pel programa de reutilització de llibres.
▪ Les famílies en temps de crisi, algunes amb els dos membres a l’atur, han de pagar més per les excursions, els llibres, el menjador, el transport...


El Tractament Integral de Llengües TIL, no s’ha fet per consens amb la comunitat educativa, no s’ha planificat ni dotat de recursos i professorat preparat. Anglès sí, però no d’aquesta manera.
Hi ha doblers pel que volen: 400.000€ en concerts d’escoles de l’Opus Dei que a més duen a terme l’educació per separació de sexes. 70.000€ en subvencions a editorials perquè facin llibres en “Balear”.

El Govern de les Illes Balears no vetlla per una gestió de qualitat, democràtica, i participativa en els centres educatius. Governa d’una manera prepotent sense tenir en compte l’opinió de les mares, pares, mestres, professorat i alumnat.Hoy: Plataforma Crida cuenta con tu ayuda

Plataforma Crida necesita tu ayuda con esta petición «Conselleria d'Educació de les Illes Balears: Que la Conselleria d'Educació solucioni les demandes dels docents». Únete a Plataforma Crida y 27.063 personas que ya han firmado.