SALVEM ALS ANIMALS DE LA PROTECTORA I SALVEM A TERRA VIVA!!

0 personas han firmado. ¡Ayuda a conseguir 5.000!


Som Terra Viva, la protectora d'animals de la Garrotxa. Som una protectora humil, però sentim un Amor immens per tots els animals.  Ens trobem en una situació insostenible després d'anys de maltractament institucional per part del nostre Consell Comarcal, responsable del recinte i dels gats i gossos que aquí hi viuen. No només comptem amb unes instal·lacions insalubres i plenes d'elements en molt mal estat que posen en perill a treballadors i animals (i que els responsables no s'han dignat a arreglar) sinó que fa anys que no cumpleixen amb els pressupostos que van aprovar i Terra Viva s'endeuta una mitja de 3.000 a 4.000 euros cada mes des del 2019....  

Per acabar-ho d'empitjorar, volen donar la concessió de la gestió de la protectora a una empresa amb afany de lucre, que no ha gestionat mai refugis, que no té recursos i de qui no tenim garanties del tracte que donarà als animals més vells i malalts. 

Per això, demanem al Consell Comarcal que:

1- Que es faci càrrec de tot el deute que Terra Viva ha anat generant aquests anys per no haver rebut les partides pressupostades acordades.

2- Que adeqüi les instal·lacions del centre de recollida.

3- Que no doni el servei a cap empresa privada amb afany de lucre i obri una nova licitació per aquest servei.

Clica per veure el video de l'estat deplorable de les instal·lacions

AJUDA'NS A QUE ENS FACIN CAS. FIRMA!!!

------------- CAST------

Somos Terra Viva, la protectora de animales de la Garrotxa. Somos una protectora humilde, pero sentimos un Amor inmenso por todos los animales.  Nos encontramos en una situación insostenible después de años de maltrato institucional por parte de nuestro Consell Comarcal, responsable del recinto y de los gatos y perros que aquí viven. No sólo contamos con unas instalaciones insalubres y llenas de elementos en muy mal estado que ponen en peligro a trabajadores y animales (y que los responsables no se han dignado a arreglar) sino que hace años que no cumplen con los presupuestos que aprobaron y Terra Viva se endeuda una media de 3.000 a 4.000 euros cada mes desde el 2019....  

Para acabarlo de empeorar, quieren dar la concesión de la gestión de la protectora a una empresa con ánimo de lucro, que no ha gestionado nunca refugios, que no tiene recursos y de quienes no tenemos garantías del trato que dará a los animales más viejos y enfermos. 

Por eso, pedimos al Consell Comarcal que:

1- Que se haga cargo de toda la deuda que Tierra Viva ha ido generando estos años por no haber recibido la partida presupuestaria acordada.

2- Que repare las instalaciones del centro de recogida.

3- Que no dé el servicio a ninguna empresa privada con ánimo de lucro y abra una nueva licitación por este servicio.

Clica para ver el video del estado deplorable de las instalaciones

AYÚDANOS A QUE NOS HAGAN CASO. FIRMA!!

 

 Hoy: Anna cuenta con tu ayuda

Anna Domenech necesita tu ayuda con esta petición «Consell Comarcal: SALVEM ALS ANIMALS DE LA PROTECTORA I SALVEM A TERRA VIVA!!». Únete a Anna y 4.115 personas que ya han firmado.