Petitioning Every Albanian Government since 2013 general elections

0 have signed. Let’s get to 10,000.

Dibra është një nga krahinat më të pazhvilluara në Shqipëri. Rruga e Arbërit do të lidhë Dibrën me rajonet e tjera të vendit duke i dhënë një shtytje shumë të nevojshme ekonomisë lokale. Rruga do të lidh edhe Tiranën me Maqedoninë duke përmirësuar ndjeshëm infrastrukturën në këtë pjesë të Ballkanit.

***********

Dibra is one of the most underdeveloped regions in Albania. The Arbëri Road will connect Dibra with the rest of the country giving a much needed boost to the local economy. The road will also become a new vital route between Tirana and Macedonia thus improving considerably the infrastructure in this part of the Balkans.

This petition will be delivered to:
  • Every Albanian Government since 2013 general elections

This petition starter stood up and took action. Will you do the same?

Today: Dr Gëzim is counting on you

Dr Gëzim Alpion needs your help with “Complete the construction of the Arbëri Road - Ndërtoni sa më shpejt dhe me standarde Rrugën e Arbërit”. Join Dr Gëzim and 8,576 supporters today.