0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Uzun zamandır düşünüp ve gitmek istediğim kuzey ışıklarına gidebilmek için bir adım atayım dedim Örn. Kumbara yaptım , Sigarayı bıraktım para biriktirdim ve kuzey ışıklarını çekebilmek için fotoğraf makinalarını araştırdım.

Eğer bu şekilde Kuzey Işıklarına (Aurora Borealis) gidebilirsem benim gibi bir çok insan bu şekilde hayallerini gerçekleştirebilir.

Havanın -30'a kadar indiği mucizevi manyetik ışıkların belirdiği süper bir yer o manyetik ışıkların oluşması ve oradan bir kare fotoğraf çekip ah işte bende bunu yaptım demek istiyorum,kimisine göre basit bir hayal kimisine göre hayal ve bunu gerçeğe dönüştürmek sizin elinizde. ben bunun tamamını karşılayın demiyorum öyle bir şeyde istemem sadece merak ediyorum gerçekten gezip görmek istediğimiz yerlere gitmemiz için destek çıkabilecek insanlar var mı ?

Yardımlarınızı ve mesajlarınızı bekliyorum :)

Bugün Muhammet imzanı bekliyor!

Muhammet Ulubay bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «columbia@gozalangroup.com.tr: En büyük hayalim olan Kuzey Işıklarını görmek için Norveç'e gitmek istiyorum,yardım edin..». Muhammet ve imza atan diğer 79 kişiye katıl.