Kampanya Kapatıldı

Bu kampanya 100 destekçi ulaştı

Benim adim Faruk Akay nikahsiz yasadigim hanimdan 4 yasinda erkek adi Ata Fatih Akay annesiyle yasamakta onbes aydir ayriyiz uzerime surekli uzaklastirma verilmekte. Cocugumun annesi uygunsuz yasanti icerisinde cocugumu kullanarak bir cok kurum icinde evli erkeklerle arkadaslik kurmustur. Annesi gece alemi asiri alkol almalari sonucu cocugum alkol ve siddet olaylarinin icinde kalmaktadir. Erkekler cocugumun uzerinden annesine yanasmaktadirlar. Cocugum cinsel istismara siddete asiri alkol ortamlarinda ugramaktadir. Cocugumun can guvenliginin olmadigi sosyal hizmetlerce korunma altina alinmasini istedim. Mersin ilinde tum birimlere sikayet etsemde annesinin mevki sahibi arkadaslari bu sikayetlerimi engellemektedir. Uzerime saldirilar ve tehditlerde bulunulmakta. Cocugum annesi tarafindan istismar edilmekte sosyal hizmetlerce korunma altina alinmasi icin desteklerinize ihtiyacim var. Cocuk istismarina dur diyelim hayatini kurtaralim.

Bugün N imzanı bekliyor!

N A bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Cocugum 4 yasinda istismara ugramaktadir korunma altina alinmasi icin destek verin.». N ve imza atan diğer 99 kişiye katıl.