Kampanya Kapatıldı

Bu kampanya 20 destekçiye ulaştı

Otoyollarda, şehir içinde karayollarında gördüğümüz yol kenarlarında güvenlik amacıyla bulunan çelik bariyerler motorcuların büyük kabusu olmaya ne yazıkki halen daha devam ediyor. Yüksek sürate gerek kalmaksızın düşük süratte dahi olan motordan düşmelerde eğer bariyere yakınsanız ve es kaza bariyere çarparsanız düşmenin ve sürüklenmenin hızıyla çarptığınız bariyer ne yazıkki giyotininiz oluyor ve parçalanarak feci şekilde can vermenize neden oluyor. İşte bundan dolayıdırki başta Karayolları olmak üzere yol yapımında güvenlik maksadıyla kullanılan çelik bariyerlerin direkleri arasında boşluk kalmayacak şekilde tamamen bloklama yapılarak kapatılması elzemdir.

Bununla ilgili daha önceleri çıkan haberlere değinecek olursak:http://www.sabah.com.tr/galeri/yasam/span_stylefontweight_boldcelik_bariyer_giyotin_gib

Bugün Yusuf imzanı bekliyor!

Yusuf Şahin bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «cluuberzone@gmail.com: Çelik bariyerlerin motorcuların giyotini olmasına son verin, bariyerleri kapatın.». Yusuf ve imza atan diğer 19 kişiye katıl.