ŞAKA DEĞİL SOYKIRIM

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.
200 imzaya ulaşıldığında, bu kampanyanın öne çıkarılan kampanyalarda yer alma ihtimali artar.
Civil rights defenders ve tarafına İbrahim DEMİR bu kampanyayı başlattı

2. Dünya Savaşı'ndan sonra Nazi kamplarında yapılan işkencelerin aynısı şu anda Çin tarafından Doğu Türkistan'daki kardeşlerimize yapılmaktadır. Yapılan bu işkenceler Doğu Türkistan'daki kardeşlerimizin yaşamını zillet hale getirmiştir. Çinliler tarafından yapılan bu işkenceler hiçbir şekilde savunulamaz. DoğuTürkistan'da yapılan bu işkenceleri hiçbir insan sessiz kalamaz, kalmamalıdır.

İnsanlar toplama kamplarına alınmakta ve öldürme, işkence, tecavüz, beyin yıkama ve tıbbi-biyolojik deneylerin yapıldığı toplama kamplarına entegre olarak inşa edilen fabrikalar da yine milyonlarca insan köle işçiler olarak çalıştırılmaktadır. Küçük yaştaki çocuklar Çinliler tarafından ailelerinden koparılarak kendi eğitimleri çerçevesinde eğitilip kendi istedikleri şekilde yetiştirilerek asimile edilmektedir. Çocukları alınan aileler memurlar tarafından 7 gün 24 saat evlerinin içerisinde olmak üzere takip edilmektedir. Bu ailelerde yaşayan insanlara insanlık dışı muamelelerde bulunulmaktadır.

İnsan haklarına aykırı olarak yapılan bu işkenceler bitsin ve insanların toplandığı toplama kampları kapansın. Yüreğinde insanlık merhameti olan hiçbir insan bu haksızlığa sessiz kalmasın.

Sizde bu yapılan işkencenin bitmesini istiyorsanız bu kampanyayı desteklemenizi ve gerekli olan kuruluşlara başvurularak işkencelerin bitirilmesi ve gerekli işlemlerin yapılmasına ortam hazırlanması için paylaşarak gerekli olan kitleye ulaşmamıza yardımcı olmanızı rica ediyorum.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.