Petition Closed

Davant les darreres informacions aparegudes, vivim amb preocupació la crisi que afecta els municipis que impulsen la nostra televisió, Vallès Visió.

Aquest canal de proximitat, nascut encara no fa tres anys, és l'únic mitjà televisiu de referència que tenim. I veiem amb preocupació com aquest modern projecte mancomunat, fruit de l'esforç de nou ajuntaments baixvallesans, està perdent suport institucional.

Per a nosaltres, els signats d'aquest escrit, Vallès Visió, és un servei totalment essencial per a difondre i rebre tota la informació que generem els ciutadans, les entitats, els clubs, els centres educatius, els moviments socials... del nostre entorn.

Vallès Visió és un element vital per a la nostra cohesió social i dóna sentit al concepte "servei públic" perquè pensem que estar a prop dels ciutadans és la millor manera de crear una societat plural i democràtica.

Gràcies!

Letter to
Ciutadans i ciutadanes del Vallès Oriental
Suport a la tasca de Vallès Visió

Amics de Vallès Visió started this petition with a single signature, and now has 335 supporters. Start a petition today to change something you care about.