"Cinsel Saldırganlar" kayıt altına alınmalı.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 5.000.

Çocukların emanet edildikleri Kurumlarda, topluca cinsel saldırı, taciz ve istimara uğradıklarının ortaya çıkması, mevcut yaralarımızı bir kez daha kanattı.

Cinsel Dokunulmazlığa Karşı Suçlar katlanarak artmaya devam ediyor. Son verilere göre, artış oranları %700'leri geçti.

Çocuğunun cinsel saldırıya uğraması her ebeveynin korkulu rüyası haline geldi.

Başta pedofili olmak üzere, cinsel suçluların tedavileri neredeyse olanaksız olduğu için, bu suçların tekrar tekrar işlenmesi, bu suçların en korkutucu yanı. Üstelik cinsel suçlar, tehdit, alıkoyma, işkence, yaralama, cinayet gibi pek çok suçu da beraberinde getirebiliyor.

Çocuklarımızı koruyabilmek için bu suçluların kayıt altına alınması şart. Bu suçluların çocukların eğitim kurumlarında, çocuk ıslah evlerinde, parklarda, yuvalarda, hastanelerde.. çocuklara yönelik kurumlarda bulunmasının önüne geçilmeli. Bunun tek yolu ise, cinsel suçluların kayıt altına alınması ve takibi.

Çocuklara karşı işlenen cinsel suçlar, çocuğun sadece bedeninde değil, psikolojisinde de, sadece bugününde değil, yarınında da, sadece çocuğun kendisinde değil, ailesi, çevresi, çocuğun gelecek nesillerinde de korkunç ve onulmaz yaralar açıyor.

Cinsel suçlular için ileri sürülecek hiçbir hak ve özgürlük iddiası, böylesi bir yıkıcılıkla kıyaslanamaz.

Bugün Esin imzanı bekliyor!

Esin Kılıç bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «"Cinsel Suçlular" kayıt altına alınmalı.». Esin ve imza atan diğer 3.928 kişiye katıl.