0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Antalyadaki sinema yerlerinin,cinemaxsimum,cinemapink gibi alışveriş merkezlerinin içinde olan ve sinema fiyatlarının seans üzerinden verilen,kişi başı toplam 16 lira olup,iki kişinin 32 lira yapması durumunda sinema ücretlerinin zamlanmasının geri alınmasını talep ediyorum ve düşürülmesi gerektiğini arz ederim.Bir sinemasever olaraktan toplumumuzun bu durumdan eksik kalmamasını düşünüyorum.Sinema ve tiyatro gibi sosyal faaliyetlerinin maliyetinin düşürülmesi toplumumuz açısından gidebilme ihtimalinin artırılması, maddi durumundan ötürü pahalı olmasından çoğu insanımız gitmek istemiyor.Ayrıca,yiyecek ve içecek standlarındaki abartılı pahalı alışveriş nedeniyle bir çok insanımız yiyecek ve içecek almak istemiyor.Standların kurulma amacını ihtiyaçlarının abartılı bir şekilde pahalı satılması yerine,makul bir fiyatla satılmasını arz ederim.Örnek verilecek ise, ıcetea ve cococolanın her bir tanesi 7.5 lira ettiğini söyleyerek toplam 15 lira verdiğimi bildirmek isterim.Gereğininin yapılmasını arz eder rica ederim.

Bugün Didem imzanı bekliyor!

Didem Tezcan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Cinemaxsimum: Türkiye'deki sinema yerlerinin hizmet eden alanlarında fiyat düşürülmesi İmzanı at !». Didem ve imza atan diğer 4 kişiye katıl.