Petition Closed

Ban "Ukraine on Fire" movie in USA

This petition had 30 supporters

Як стало відомо, 27 червня 2017 року у США ворог правди і України - американський режисер і продюсер Олівер Стоун планує показ свого мерзотного та брехливого фільму «Україна у вогні», в якому доводить ідеї, "яка погана Революція гідності" і "який гарний президент Янукович". У той час, як свідомі патріоти України не шкодують своїм життям на Донбасі, чим дають українцям шанс забезпечити краще майбутнє своїх нащадків, брехлива фальшивка, просочена ненавистю до України, буде вводити в оману американського глядача. Нам дуже важливо, щоб Сполучені Штати продовжували нашу підтримку у війні проти країни-агресора, до тієї хвилини, поки Путін не поверне Україні окуповані Крим і Донбас, а також не виплатить багатомільярдні репарації, бо завдяки тому жити в нас стало нестерпно. Спроби звинуватити США в тому, що вони допомогли нам скинути режим Януковича під час «революції гідності», завдають шкоди репутації нашої країни в очах цивілізованої світової спільноти. Щойно наш Президент зустрівся з Дональдом Трампом, щоб налагодити колишнє вигідне співробітництво, та тут ще «кіно» цього голівудського брехливого блазня! Вимагаємо заборонити показ у США брехливої стрічки «Україна у вогні», оскільки в неї ані слова правди, лише кремлівська пропаганда.

Today: Mikita is counting on you

Mikita Hitruk needs your help with “Cinema Libre Studio: Ban "Ukraine on Fire" movie in USA”. Join Mikita and 29 supporters today.