Cinayet Öncesi Teknik Takip Yasası Acilen Çıksın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Uzaklaştırma ve koruma kararlarının işlerliği ve can kurtarmak için çok önemli.

Savcılık makamı ve Asayiş Emniyetin verdiği bilgiye göre :

Tehdit eden şahsın "teknik takip" ile  yakalanabilmesi için nitelik oluşması yani cinayet işlemesi veya ağır yaralama yapması gerekiyormuş.  Oysa saldırgan telefon, mesaj vs ulaşabildiği her şekilde yapacağı katliamı bağırmaktadır,  savcılığa verdiğim mesaj çıktıları ile bu durum sabittir. Ev ve iş yerlerime kapılarımı dahi zorladı, polisler fotoğraf çekip gitti. O canavar adam akrabam vs olmadığından koruma kararımı ancak kaymakamlık aracılığıyla aldım. "Adamı gördüğüm yerde 155 i arayacakmışım, 10 dk içinde gelirlermiş ama benim trombosit  düşüklüğüm var en ufak darbede ölümcül,normal bir insan kankkaybından 5dk.da ölürken ben en fazla 1,5 dk da ölürüm."  Ben öldükten sonra yasayı napayım. O canavar adam halen canavarca mesajlarına devam etmekte, oysa teknik takip yapılsa,, nitelik oluşmadan adam beni öldürmeden yakalansa güzel ülkemiz daha az cinayet olan, can korkusu yaşamayan insanların ( kadın olmama rağmen duygu sömürüsü yapmamak için) özgür girişimci gelişime yüzünü dönen, gelenekselden  moderne sağlıklı bireylerin vatanı olmaz mı... Geleceğin için imzala, imzalat. Bu gün bana yarın sana bir canavarın musallat olmayacağı ne malum . Düşün.. Teknik takip için nitelik oluşması (cinayet) beklenmesin !!!

Bugün AYDAN imzanı bekliyor!

AYDAN AY bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Cinayet Öncesi Teknik Takip Yasası Acilen Çıksın». AYDAN ve imza atan diğer 19 kişiye katıl.