0 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.

2009 yılından beri takipli kanser hastasiyim. Ilk meme ca tedavisi ile basladigim bu yolda 2014 yilindan beri beyin metestazla devam etmekteyim. Bu süreç zarfında malulen emeklilik başvurularım oldu. Süreli kontrollü rapor vererek arada emekliligimi iptal ettiler. Ama hastalık tekrar nuks edince yeniden veriyorlar. Bu sene haziran da yeniden heyete girdim. Ve emeklilik hakkım yeniden red edildi. Şu an Ankara ya itiraz dilekçesi verdim. Gerekli hukuksal işlemler için çıkacak sonucu bekliyorum. Bizler kanser hastaları olarak zaten zor süreçlerden geçiyoruz. Keşke sağlığımızı geri kazanıp çalışma imkanımız olsa. Ancak hastalıktan sonra  iş bulma ve ise alınma konusunda sıkıntılar yaşıyoruz. Heyetler zaten ayrıca sıkıntı. Metestazik tümörlere sahip olan kanser hastalarının sürekli kontrol ve takip altında olması gerekiyor. Kanser hastalarinin emeklilik hakkının verilmesi konusunda desteklerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum.

Bugün Esra imzanı bekliyor!

Esra USLUER bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Cimer: Kanser hastalığına yakalanmış tedavi takip altındaki tüm hastalara emeklilik hakkı olsun». Esra ve imza atan diğer 1.822 kişiye katıl.