İNNOVİA 2 ADALET

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.
200 imzaya ulaşıldığında, bu kampanyanın öne çıkarılan kampanyalarda yer alma ihtimali artar.
cimer ve tarafına Genco Erdem bu kampanyayı başlattı

İstanbul ili,Esenyurt ilçesi,2947 Ada,48-49-50-51-52 ve 54 parsellerde konuşlu olan İnnovia 2 sitesi oturuma başlandığı günden itibaren ne yazıktır ki konusunda uzman olan şahıslar tarafından yönetilmediği için hak ettiği değere ulaşamamıştır.

2014 yılından bugüne yönetimde görev alan şahısların bazıları tecrübesizliklerine ve bilgisizliklerine bazıları ise siteyi rant kapısı olarak görmelerinden mütevellit sitemizi kurban etmişlerdir.Sonuç devasa bir borçtur.Ve bu borç giderek artmaktadır.

Bu şahıslar,devletin atadığı bilirkişiler ve uzmanların tespitleri doğrultusunda hazırladıkları raporlarda bahsedildiği üzere bu yok olan paraların uhtelerine geçirdikleri kanıtlanmasına ilaveten haklarında açılan sayısız dava ve yapılan suç duyurusu olmasına rağmen nasıl oluyor da ellerini kollarını sallaya sallaya bizleri yönetmeye devam etmektedirler?

6 senedir babadan oğula devrettikleri yönetimi kaptırmamak adına kirli ilişkiler, gerçekleştirildiği takdirde uçuruma bir adım daha yaklaştıracak vaadler ve türlü hileler ile koltuklarını kaptırmamayı başarmışlardır.Her seçim periyodunda yepyeni bir yönetim aldatmacası ile aday olan aslında dirsek temas aralığını bozmayan bu şahıslar ellerindeki tüm personel ve araç-gereci kullanmayı da ihmal etmemişlerdir.

Örneğin; 2020 Toplu Yapı Temsilciler Kurulu seçimlerinde İnnovia 2 Apsiyon programında yer alan kişi kimlik bilgilerinde değişiklik yapmaktan tutunda,sahte imzalarla kat malikleri adına sahte vekalet düzenleyerek oy kullanmaya kadar her türlü hileyi yapmışlardır.Özellikle yabancı kat malikleri üzerinden sahte vekalet kullanmışlardır.Üstüne üstlük düzenledikleri bu sahte vekaletleri kabullendirebilmek adına teyit için kullanılan site santralinde düzenleme yapıp telefon çıkışlarını asıl ulaşılması gereken kat maliklerine değil de yandaşlarının telefonlarına yönlendirmek üzere usulsüzlükte tavan yapmışlardır.

Bu yapılan usulsüzlükler, Devletimizin site yönetimine göndereceği bilişimde uzman kişilerin araştırması ve denetlemesi neticesinde su yüzüne çıkacaktır.Bizler bunu yapacak yetkiye ve kudrete sahip değiliz.Seçim bitmiş değil.Amacımız; Kat maliklerinin iradesinin önüne geçilen bu kanunsuz seçimi durdurmak ve yapılan bu usulsüzlükleri su yüzüne çıkmasını sağlamak akabinde sorumlularının cezalandırılmalarına vesile olmaktır.

Bu imza kampanyasını imzalayarak sitemize sahip çıkalım.Bu site hepimizin...

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.