ARIKÖY'DEKİ SOKAK KÖPEKLERİ TERÖRÜNE DUR DENİLSİN!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Hepimiz hayvan severiz! Hepimiz  hayvanları besliyor onları koruyoruz. Ormanlardaki sokak hayvanlarına yem taşıyoruz. Haklarını korumaya gayret ediyoruz. Sokak hayvanlarına yaklaşıyor onları seviyoruz.  Ancak sitemizdeki sokak hayvanı saldırılarını bir türlü önleyemiyoruz.  Gün geçmiyor ki  sitede sokak hayvanı nüfusu artmasın.

Burası İstanbul'da lüks konut sayılan harika bir site. İçinde harika bir okul. Ancak ve ancak insanlar siteyi TERK etmeye başlıyorlar. Sokaklarda bisikletle dolaşmak mümkün değil.  8-10 yaşında  çocuklar sokakta saldırıya uğruyor. SEBEBİ  ISRARLA SİTENİN  gösterdiği ortak hayvan besleme alanında değil de kendi evinin  önünde  bekçilik etmesi için sorumsuzca beslenen hayvanlar içgüdüsel olarak tabii ki kendi alanlarını koruyor. Sokaktan küçücük çocukları geçirmiyor. Sokakların pisliği inanılmaz. Sürekli temizlik olmak zorunda. Kolonileşmiş köpekler 4-6 köpek halinde  insanlara  saldırmaya başladı.   Okula yürüyerek gitmek artık mümkün değil.  Arka sokağa araba ile gitmek zorundayız. Sitenin  DÜZGÜN bir barınak yapması, besleme alanının kullanılması, kapı önlerinde KESİNLİKLE hayvan beslenmemesi için yardımınızı rica ederiz. KİMSE ÖLMEDEN! ANCAK BU DOSTLARA TABİİ Kİ ZARAR VERMEDEN!

Çözüm:

-Site içinde  veya dışında hayvanların mutlu olacağı bir yer düzenlenmesi.  Hayvan severlerin bu hayvanları sadece bu alanda beslemesi

-Site ahalisinin bu hayvanları SADECE  gösterilen yerde beslemesi.

-Saldırganlaşan hayvanların kesinlikle  BAKANLIK- BELEDİYE - VETERİNERLİK kontrolüne alınması.