ÇINARALTI KAFE YIKILMASIN BELEDİYE YENİ PROJE YAPSIN

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

BALIKESİR'İN MARKASI 'ÇINAR-ALTI'  YIKILIYOR

Yaklaşık 70 yıldır Zağnos Paşa Camii nin yanında yer alan mekanımız  'ÇINAR-ALTI' da BALIKESİR halkımıza hizmet vermekteyiz .

Büyükşehir Belediyesi, cami çevresinde meydan yapmak amacıyla kamulaştırma başlatmıştır. BALIKESİR İdari Mahkemesi tarafından kamulaştırma durdurulmuştur.

Buna rağmen BALIKESİR Büyükşehir Belediye si yetkililerine Binamızı kendimiz yıkalım belediye para harcamasın buraya tek katlı bir yer yapıp Balıkesir' in markası olan ÇINAR-ALTI' ismini yaşatmaya devam edelim dedik. Bu teklifimiz kabul edilmediği gibi, Belediyeye vergisini ödediğimiz açık alanda bulunan Masa ve sandalyelerimizde, Belediye yetkilileri tarafından kaldırılmıştır.Etrafımızdaki diğer mekanlarda açık alana masa ve sandalyeler dururken, bizim ÇINAR-ALTI na yapılan bu ayrımcılık bizi maddi ve manevi olarak yıpratmıştır.

Bu haklı mücadelemizde siz değerli takipçilerimiz ve müşterilerimizin desteğine ihtiyacım vardır.

BALIKESİR imizin Markası olan ÇINAR-ALTI mekanının yaşatılması için vereceğiniz desteğe şimdiden teşekkürler.Teklifimizin kabul edilmesi ve Çınar ağaçlarının altında hizmet etmek dileğiyle.

Bugün Çağlayan imzanı bekliyor!

Çağlayan MANDACI bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «cimer : ÇINARALTI KAFE YIKILMASIN BELEDİYE YENİ PROJE YAPSIN». Çağlayan ve imza atan diğer 53 kişiye katıl.