Hilton: Izbeidz dzīvnieku ciešanas!

Victory

Hilton: Izbeidz dzīvnieku ciešanas!

This petition made change with 6,501 supporters!
Dzīvnieku brīvība started this petition to Christopher.Nassett@hilton.com and

Ja Hilton pārvaldītu savas viesnīcas, tāpat kā viņu olu piegādātāji saimnieko savās fermās, tad tās būtu mazas, netīras, pārmēru pārpildītas un dzīvībai bīstamas. Hilton sevi dēvē par luksusa klases viesnīcu, bet zem spožā apvalka slēpjas baisa realitāte: Hilton pieprasījuma dēļ miljoniem dējējvistu ikdienu cieš šauros, putnu pārblīvētos sprostos.

Sprostu šaurībā šiem putniem nav iespējams īstenot dabiskos instinktus un veikt pat tik vienkāršas kustības kā brīvi pārvietoties. Putnu ķermeņa daļas bieži vien iesprūst sprosta režģī, to kauli tiek savainoti, deformēti vai pat lauzti. Dažas no ieslodzītajām vistām līdz nāvei samīda sprosta  biedres, jo tās ir pārāk novārgušas un nespēj pakustēties.

Simtiem uzņēmumu visā pasaulē atsakās no sprostos dētām olām. Šādu lēmumu ir pieņēmuši lielākie pasaules uzņēmumi,  tostarp Marriott International, Accor Hotels, InterContinental Hotels, Unilever, Nestle, Lidl,  Aldi, Aramark, Sodexo, Mondelez un Compass Group. Pat zemo cenu ātrās ēdināšanas uzņēmumi un ASV cietumi pakāpeniski atsakās no šī nežēlīgā produkta.

Hilton ir atzinis, ka dējējvistu turēšana sprostos ir cietsirdīga un novecojusi prakse. Viesnīcu tīkls apņēmās atteikties no sprostos dētām olām 19 no 106 valstīm, kur tas darbojas. Hilton apsolīja klientiem, ka atteiksies no sprostos dētām olām līdz 2017. gadam un saņēma sabiedrības uzslavu par apņemšanos ieviest augstākus labturības standartus. Diemžēl Hilton neieviesa politiku dažās valstīs, kurās tas solīja to izdarīt, un miljoniem vistu visā pasaulē turpina ciest Hilton dēļ. Klienti ir noguruši no melīgiem solījumiem un tukšiem vārdiem.

Hilton min: "viena lieta vienmēr ir bijusi patiesa – mēs esam cilvēku grupa, kas ir stingri apņēmušies ar mūsu viesmīlību padarīt mūsu pasauli par labāku vietu". Hilton varā ir padarīt mūsu pasauli par labāku, humānāku vietu dzīvniekiem. Hilton ir laiks 100% atteikties no sprostiem globāli.

Lūdzu, paraksti petīciju, lai informētu Hilton, ka neapmeklēsi nevienu no viņu viesnīcām, kamēr uzņēmums turpinās atbalstīt šo nežēlīgo dzīvnieku ekspluatācijas praksi.

Victory

This petition made change with 6,501 supporters!