CHP'li Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ve Avaneleri Partiden İhraç Edilsin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Antalya/Kemer Mhp'li belediye başkanı Mustafa Gül partiden ihraç edileceğini duyunca, istifa etti. Önce Akp'nin kapısını çaldı ret cevabı aldı. Sonra baskı ve tehditlerle Chp'ye geçti. Hakkın da rüşvet davası olan, adı sık sık cemaatler ile anılan, mafya bari yöntemler ile kendini gösteren cahil bir insan. Chp'li gençlik kollarını karakola aldıran, parti içerisinde sırf kendine muhalif diye bir telefonla insanları işinden attıran. Yine insanları arıyarak küfürler ederek korkutmaya çalışan kişi. Ya herkes susacak yada Kemer'den ben herkesi sindirerek yollarım düşüncesine sahip olan bu şahısa birileri dur demeyecek mi? Koltuk sevdası olmayanları, gerçek emekçileri ve Atatürk sevdalılarını imza kampanyasına davet ediyorum. Bu adam Cumhuriyet Halk Partisi'ne yakışmıyor. Soruyorum sizlere emek partisin de insanların ekmeğiyle oynayan bu adamın haddini bildirmeyecek miyiz? Bizler korkmak için değil, zalim ile mücadele için yaşıyoruz, konuları araştır ve bir imza da sen at!

Bugün fatih imzanı bekliyor!

fatih aydoğan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «CHP'li Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ve Avaneleri Partiden İhraç Edilsin». fatih ve imza atan diğer 21 kişiye katıl.