Kampanya Kapatıldı

İsmail Saymaz CHP'nin başına geçsin

Bu kampanya 140 destekçiye ulaştı

İktidar sürekli kandırıldığını, yanıldığını söylüyor. Döviz, cari açık zirvede, enflasyon, savaş kapıda, dış politika yerlerde. Dünya bizimle alay ediyor. Buna rağmen iktidar sürekli oyunu arttırıyor. Memleket yanıyor. Her köşesinde bombalar patlıyor, şehirler yıkılıyor. Her köşesinden cenazeler geliyor.

Ülkenin köklü okulları tasfiye ediliyor. Köklü caddeleri, semtleri boşalıyor. Onbinlerce insan işinden oluyor, düşüncelerinden dolayı hapse atılıyor. Adalet alt üst.

Ülke elden gidiyor.

Buna rağmen iktidar oyunu arttırıyor. Çünkü muhalefet yok. Umut yok.

Oysa politika üretebilen bir parti için ortam muhalefete çok müsait. Bu haliyle CHP muhalefet üretmekle değil laf ebeliğiyle uğraşıyor. Sürekli eziliyor, aşağılanıyor, haksızlık ediliyor, mağdur bile olamıyor.

Seçim kazanamıyor. Ekmeleddin İhsanoğlu, Mustafa Sarıgül gibi AKP taklitçisi icatlarla seçim kazansa zaten ne olacak? Bunda bile tutarsız. Kendi Cumhurbaşkanı adayına TBMM başkanlığı için dahi oy vermiyor.

Bu haliyle CHP seçim kazanmaya, Türkiye'yi değiştirmeye, muhalefet üretmeye, işe yaramaya, "bizleri kurtarmaya" çok uzak.

Kemal Kılıçdaroğlu zamanı tükenmiştir. Kılıçdaroğlu gibi iyi kalpli ve sempatik bir liderden beklenen, yerini genç, akıllı, bilgili, politika üretebilen, yaratıcı, etkileyici, kitleleri peşinden sürükleyebilecek birisine bırakmasıdır.

O birisi İsmail Saymaz'dır. İsmail Saymaz enerjisiyle tek başına bir muhalefet partisi gibi davranmaktadır. Bugün memleket için tek başına CHP'den daha fazla işe yaramakta, umut olmaktadır. Cesaretiyle, bilgisi, görgüsü yaratıcılığı ve hazır cevaplığıyla her kesimden sempati toplamıştır. CHP'nin başında daha da güçlenecek, hepimiz için umut olacaktır.

Muhterem CHP seçmeni. Sesini bugün çıkarmayacaksın da ne gün çıkaracaksın? Sıkılmadın mı boynun bükük sandığa gitmekten? Sıkılmadın mı aklına yatmadan oy kullanmaktan?

Zaten bir seçim daha vakti yok memleketin. "Bas geç"lerin, vasata razı olmanın kredisi tükendi.

Bu kampanyayı paylaşın. Bu kampanyayı paylaşın. Bir şeyi bir kişi söylerse fikirdir. Bin kişi söylerse güçlü bir fikirdir. 5 milyon kişi söylerse o şey olur.

Bu kampanyayı paylaşın.

Bugün Metin imzanı bekliyor!

Metin Solmaz bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «CHP: İsmail Saymaz CHP'nin başına geçsin». Metin ve imza atan diğer 139 kişiye katıl.