Kemal Kılıçdaroğlunu istifaya davet ediyoruz

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

36.CHP Olağan Kurultayın ardından bizler taban olarak çikan sonuçta sunu gördük: Her kurultayda olduğu gibi delege sistemini tartişmaya açmistir. Bu gidişe dur demenin zamanı gelmedi mi, ülkemizi yeniden yapılandırmanın zamanı gelmedi mi?! Işte bu gidişe dur demek için asağıda bulunan maddeleri imzaya açtık. Unutma ki en güçlü ses tabandan gelen sestir. Işte çagırımız:

1) 8 seçimde(!!!) partiyi iktidar yapamayan, bilhassa yavaşlatan genelbaşkan istifa etmeli!

2) Delegelerin en büyük yanlışı "Tayyip Erdoğan gitsin" yerine "Kemal Kılıçdaroğlu gitsin" dememesidir!

3) Sol kısmın oylarını alim derken partinin ilkelerine ters olan kisileri aday yapti chp. Ayni hatayı Cumhurbaşkanı secimlerinde sağ cepheden oy almak icin Ekmeleddini catı adayı göstererek yapti ve kayip eti.

Sokağın sesini dinlemiyenin sesini sokakta dinlemez!!! Halkın sesini duyun ve istifa edin! Derdimiz Genel Baskanlik degil derdimiz Milletin kazanması !!!!!!!!!!

Not: Halkın Partisinin Rezidanslari olmaz, Hilton otelerinde kalmaz 45 milyon insanımız açlık sınırındayken, insanlar hapiste çürürken !!!! Kendinize gelin, özünüze dönün!!!

Bugün Türkan imzanı bekliyor!

Türkan Elmaci bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «CHP GENEL MERKEZİ İLETİŞİM, CHP İL BAŞKANLIĞI İLETİŞİM, CHP İLÇE BAŞKANLIĞI İLETİŞİM: Kemal Kılıçdaroğlunu istifaya davet ediyoruz». Türkan ve imza atan diğer 330 kişiye katıl.