CHP Genel başkanı Muharrem İnce olmalı.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na

Son yıllarda yaşanan bir çok seçimde ve son yaşadığımız Cumhurbaşkanlığı seçiminden sonra günümüzde yaşanan sıkıntılar ve çözüm arayışı içinde olan biz seçmenler hep bir ses ve değişim bekledik.

Birleştiren, dirilten, çabalara, cesarete, niyetlere, heyecanlara, karşı konulan erklere, tüm yorgunluklara rağmen yeşertilen umutlara, kazanılan güvene istinaden, çok kısa bir sürede milyonları peşinden sürükleyebilmiş Sn. Muharrem İnce'nin görmezden gelinemeyeceğinin altını çizmek isteriz.

Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet'in tasviye edilmeye çalışıldığı, kültürel değerlerin yok olduğu şu günlerde bu duruma karşı dur demek ve bir araya gelebilmek için bu güveni canlı tutabilmek adına, CHP nin kendi içerisindeki koltuk telaşına bir an önce son vermesini, şu ana kadar görmezden gelinen seçmenin artık sesine kulak verilmesini, her şeyi seçmenden beklemek yerine partili ve yönetiminin de üzerine düşeni artık yapması gerektiğini, CHP nin bu tutumu yüzünden daha önce bir çok seçmenini kaybettiğini ve kaybedeceğini hatırlatmak istiyoruz. Ve biz yoksak sizde yoksunuz. Bunun da hiç bir zaman unutulmaması gerektiğini hatırlatıyoruz.

CHP tabanı ve seçmeni olarak, sizin dürüst, onurlu kişiliğinize inanıyor, yaptıklarınıza teşekkür ediyor ve saygı duyuyoruz. Ancak onursal başkan olarak kalmanızı, önümüzdeki bu uzun süreçte, peşinden daha fazlasını sürükleyebilecek Sn. Muharrem İnce'ye koltuğu devretmenizi talep ediyoruz.

Saygı ve sevgilerimizle,

CHP' nin tabanını oluşturan halk..

Bugün Aynur imzanı bekliyor!

Aynur Ovet Gumusbas bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «CHP Genel başkanı Muharrem İnce olmalı.». Aynur ve imza atan diğer 70 kişiye katıl.