Kampanya Kapatıldı

Mustafa Kemal Atatürk'ün Ulusundan, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanına

Bu kampanya 328 destekçiye ulaştı

CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçtaroğlu'nun dikkatine.

Genel Başkanlığınız süresince, zatınızı tanıdığımız kadarı ile siyasal yaşam dışında kişilik ve dürüstlüğünüzden zerre kadar şüphe etmedik. Ancak politik ve siyasi pozisyonunuz da olması gereken demokratik davranma ve muhalefet görevinizde başarılı ve etkili olamamış olmanız, bugün sizin ve Atatürk karşıtı görüşe sahip olan ekibinizin bazı üyelerinin, bir an önce bu görevi yerine getirebilecek bir başkan ve ekibe bırakması, demokratik isteğimizdir.

Seçmeniniz olan biz Atatürk ve Türkiye sevdalıları bu uğurda, Atatürk'e kefere diyen, terörist ailelerine taziye ziyaretine giden, CHP milletvekiliyim ama CHP ye oy vermedim diyen, çözüm sürecini canlandırma mesajları taşıyan millet vekillerine, sizin parti içinde demokratik tutum dışı davranışlarınıza, Kemalist vekillerin ihraç edilmesini ve karşı olduğunuzu söylediğiniz ancak partimiz içinde uyguladığınız TEK ADAMLIĞINIZI ve sizinle aynı fikirde olmayan biz seçmenlerinizi seçtiği millet vekillerini kapı önüne koymanızı sabırla karşıladık.

Ancak genel başkanlığınız süresince konuşma ve izin vermeyeceğiz,takipçisi olacağız,yapamazlar sözlerinden başka etkili davranış yapmaktan uzak, yeni Anayasa denen bölücü Anayasa çalışmaların da ki yetersizliğiniz, katıldığınız tüm komisyon çalışmalarında, göstermelik çabaların da etkisiz kalmanız, tüm seçim ve referandumlarda yanlız partimizin değil, ülkemizinde REJİM DEĞİŞİKLİĞİ ile Cumhuriyetimizin büyük zararlar görmesine neden olduğunuz düşüncesi gerçeği ve yeni çözüm süreci konusundaki görüşünüz nedeni ile size, sizin deyiminizle YAPAMIYORSAN İSTİFA ET diyerek, acilen ve en ivedi şekilde ÜLKEMİZE DAHA FAZLA ZARAR VERMEDEN İSTİFAYA DAVET EDİYORUZ, umarız parti içinde uygulamadığınız demokratik davranışı yinelemez, onur ve yemininize sadık kalarak, bu istifayı demokratik yöntem ile yerine getirirsiniz, bu kampanya da imzaları bulunan bizler, sizlere bu görevi veren seçmenleriniz olarak, sizleri bu görevden geri alma hakkımızı kullanıyoruz, bize değil partimizin kurucusu yüce Önder Mustafa Kemal Atatürk ve onun benzersiz eseri sosyal, laik, hukuk devleti olan TÜRKİYE CUMHURİYETİNE ve gelecekteki nesillerimize saygınız varsa bu tarihi kararın gereğini yerine getirirsiniz.

Bugün M.N.Oktay imzanı bekliyor!

M.N.Oktay YAYGILIU bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «chp@chp.org.tr Genel başkan Kemal Kılıçtaroğlu: Mustafa Kemal Atatürk'ün Ulusuna». M.N.Oktay ve imza atan diğer 327 kişiye katıl.